Videoblogi! Täidetud haug Mehikoorma moodi

Oluline on astuda rutiinist välja ja näha ning luua ka ise ime enda ümber. On hea naerda sombusele novembrile näkku ja minna metsa lõket tegema, pikendada enda südames lustivat suve ka reaalsesse sügispäeva!  

Nii astusin minagi rutiinist välja ja asusin tutvuma piiriäärsete maitsetega otse Euroopa Liidu piiri ääres. Sündis minu esimene toidu videoblogipostitus Mehikoorma maitsetest.

Retsept:

  • 1 suurem haug

Täidis:

  • 1 väiksem haugifilee ( ca 400 g)
  • rohelist või punast sibulat
  • 1 hapukam õun
  • 100 ml vahukoort
  • soola
  • pipart

Haug rookida ja soomused eemaldada. Kala hõõruda seest ja väljast soolaga. Täidisematerjalid ajada läbi hakkliha masina ja täita sellega kala kehaõõnsus. Pakkida fooliumisse või asetada ahjuvormi. Küpsetada ahjus 200 kraadi juures u 30 minutit või lõkkel sütel 45 minutit.

20151122_141940[1]

 

Advertisements

2 comments

  1. Taive Särg

    Armsad Maarja ja Urmas ja kogu meeskond! See on väga äge! 🙂

    Liked by 1 person

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: