Videoblogi! Täidetud haug Mehikoorma moodi

Oluline on astuda rutiinist välja ja näha ning luua ka ise ime enda ümber. On hea naerda sombusele novembrile näkku ja minna metsa lõket tegema, pikendada enda südames lustivat suve ka reaalsesse sügispäeva!  

Nii astusin minagi rutiinist välja ja asusin tutvuma piiriäärsete maitsetega otse Euroopa Liidu piiri ääres. Sündis minu esimene toidu videoblogipostitus Mehikoorma maitsetest.

Retsept:

  • 1 suurem haug

Täidis:

  • 1 väiksem haugifilee ( ca 400 g)
  • rohelist või punast sibulat
  • 1 hapukam õun
  • 100 ml vahukoort
  • soola
  • pipart

Haug rookida ja soomused eemaldada. Kala hõõruda seest ja väljast soolaga. Täidisematerjalid ajada läbi hakkliha masina ja täita sellega kala kehaõõnsus. Pakkida fooliumisse või asetada ahjuvormi. Küpsetada ahjus 200 kraadi juures u 30 minutit või lõkkel sütel 45 minutit.

20151122_141940[1]

 

Advertisements

2 comments

  1. Taive Särg

    Armsad Maarja ja Urmas ja kogu meeskond! See on väga äge! 🙂

    Liked by 1 person

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: