Ihaste suitsukala ja veisefilee

Ükspäev saime kutse Ihaste lahtistele noolemänguvõistlustele. Kõigile osalejate pakuti lahkelt suitsutatud siiakala, grillitud veisefileed ja kallati mõnuga veini. Veisefilee maitsestus eelnevalt koriandriga, mis vahetult enne sütele asetamist maha sai pühitud.

Suitsukala ja veisefilee Ihastes

Magustoiduks oli ploomikooki. Oli au ja suur rõõm need võistlused võita ja einestada koos toredate kaaslastega.

20150823_174411_a

Oluline on siis ikka tähele panna, et liha jääks seest mõnusalt verine ja kala ei saaks liialt kuumust!

20150823_191407

Advertisements

2 comments

  1. Pingback: Roastbeef ja oa-porgandikreem | küllusesarv

  2. Pingback: Black angus, veise marmorliha ning tallekarree | küllusesarv

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: