Ihaste suitsukala ja veisefilee

Ükspäev saime kutse Ihaste lahtistele noolemänguvõistlustele. Kõigile osalejate pakuti lahkelt suitsutatud siiakala, grillitud veisefileed ja kallati mõnuga veini. Veisefilee maitsestus eelnevalt koriandriga, mis vahetult enne sütele asetamist maha sai pühitud.

Suitsukala ja veisefilee Ihastes

Magustoiduks oli ploomikooki. Oli au ja suur rõõm need võistlused võita ja einestada koos toredate kaaslastega.

20150823_174411_a

Oluline on siis ikka tähele panna, et liha jääks seest mõnusalt verine ja kala ei saaks liialt kuumust!

20150823_191407

Advertisements

2 comments

  1. Pingback: Roastbeef ja oa-porgandikreem | küllusesarv

  2. Pingback: Black angus, veise marmorliha ning tallekarree | küllusesarv

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: