Otepää laat

2. augustil toimus Otepääl lisaks ka tore igaaastane laat, kus lettidel ohtralt peenemat kraami ja väheke ikka tavapärasemat kola ka sekka.

Enda uueks lemmikuks leidsin Rakvere lähistel tegutseva Matsimoka, mis valmistab traditsioonilisel meetodil suitsusinki ja suitsuvorsti. Liha nende vorstides on aga alates 90%st, lisaks ei mingeid säilitusaineid. Ja tõesti, vorstis on näha ilusti kõik lihakiud, mitte lihtsalt anonüümne mass.

Otepää laat 2015

Lettidele oli kauba paisanud ka lõunanaabrid – rosinate, aprikooside ja pähklitega rikastatud leib – raske, toitev ja hea.

Otepää laat 20151

Kohtasin ka toredaid keekse, kuid proovimisel käis kahjuks minu maitsemeeltest tugev küpsetuspulbri maiste üle, siiski mitte kõigil ja pätsid lettidelt aina kahanesid.

Otepää laat 20152

Tegusad daamid jagasid aga annetuspõhiselt suure paagiga kana-riisisuppi. Kuigi just kohvikust saabununa, ei suutnud minagi vastu panna.

Lisaks toidukraamile olid end lettidele ilulema sättinud ehted ja kindad, kübarad ja voodipesu!

Otepää laat 20153

Kui see, mida ma teen, meeldib teile, hakake fb-s minu lehe Maria Aleksandrovna jälgijaks! Sellega rõõmustate mind väga 🙂 Instagrammis on minu konto kyllusesarv ja youtube`s kanal Maria Aleksandrovna.

Advertisements

2 comments

  1. Raivo

    Vaatan, et Matsimoka kohvik on sama vana kui mina! Küüslaugu pekk hakkas kummaliselt isutama…

    Meeldib

  2. Ehh, ma ka ei saanud ise hiljem aru, miks ma seda ei ostnud, muudkui laulis mu meeletes kutsuvaid pekiviise

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: