Peedisupp kitsejuustu ja rukolaga

Kui supisõltuvus on tärganud koos kevadega ja oma hõngu istutanud hinge, siis ega muud naljalt enam teha ei õnnestu.

Seekord oli supivaim käed löönud peedi ja kitsejuustuga.

  • 280 g peeti riivus pott ning kutsus endaga kaasa
  • 110 g viilutatud sibulat
  • Nii nad vähese õli ja veega haudusid.
  • Hiljem hüppasid seltsiks ka
  • 20 g riivitud porgandit
  • 15 g küüslaugupealseid,
  • mõned suuremad küüslauguküüned ja
  • soola ning pipart.

Vett sa juurde nii palju, et valmis sai 0,75 l suppi ehk täpselt lõuna kahele. Kreemja lõpptulemuse eest vastutas

  • 50 g merevaiku.

Lõpuks hullas veel saumikser potis ja jättis konsistentsi mõnusalt tükiliseks.

Valgehallitusjuust kitsepiimast Soignon Rimist

Valgehallitusjuust kitsepiimast Soignon Rimist

Enne serveerimist lippasid kasvuhoonest rukolad tervitama, oliiviõli tegi taldrikus auringi ja kitsejuust liugles kõige keskele lamasklema. Krah-krah tegi pipraveski.

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: