Lev ja Leevike

„Jaa, lähme, lähme, lähme!“, hüüdsin ma juba mitu päeva. Aga no kus sa siis saad, kui koht on väike ja pidevalt täis.

Ägedas Karlova virr-varris peidab end oma esimest hooaega lõpetav kodurestoran Lev ja Leevike. Kes sellest kaunidusest pole varem kuulnud, siis annab elu selleks sobiva juhuse – juba sel laupäeval Karlova päevadel!

Lev ja Leevike3

https://www.facebook.com/events/826582430743601/

Mulle meeldivad muinasjutulised imed! Mu armsam ütleb mulle vahel, et ma usun müstikasse. No mis müstikasse? Kui õiged ja head energiad kogunevad ning sellest sünnivad udupeened ülistused elule, siis see ON üks lahe reaalsus! Nagu näiteks nüüd – mitmed lahedad inimesed istusid ühe laua taha ja mõtlesid – hm, mida toredat võiks veel maailmas olla?  Nii sündiski kohvik-galerii ehk söögikoht Lev ja Leevike, mis oli avatud vaid T-R, 12.00-14.00 ning kus söögitoa seinal oli võimalus iga kuu oma näitus avada. Seda pühitseti temaatilise lõunaga.

DSC_0590

Seekordne  lõuna oli pühendatud Voronja galeriile Peipsiveerel, mille uksed rõõmsa kääksatusega peatselt avanevad!

Ja siis läkski lahti.

Räim on üks lihtne ja hea kala, millest on võimalik igasugu hõrgutisi valmistada. Seekord oli ta läinud suplema sinepimarinaadi ja võtnud hullamiseks kaasa rosépipra!

Lev ja Leevike2

Suurel vaagnal aurasid keedukartul ja tillivarred, kausis mõnules roheline sibul hapukoorega. Kõike seda ilu aga juhatas sisse pitsike eestimaist brändit ehk tammevaadis laagerdunud nisupuskar.

Magustoiduks tee kõrvale oli kodune lehmakomm ehk Peipsi maius punaste marjade ja mooniga. Selleks tuleb omavahel kokku viia vanad sõbrad: piim ja suhkur ning jätta nad terase järelevalve all potti tembutama.

Lev ja Leevike5

Uue hooaja mõteteks annavad hoogu Peipsituuled ja imeline maailm meie ümber, mille üks komponente oleme meie ise!

Üks kommentaar

  1. Pingback: Karlova Kohvikutepäev | küllusesarv

Lisa kommentaar