Bordeaux Bistroo Regent

Märtsi lõpp tundub õige aeg külastada Bordeaux`d ja rüübata klaasike ehk pudel punast veini. Eriti tundus plaan tore, kuna meie reisiseltskonna ühine sõbranna on seal juba mõnulenud nii mõnedki aastad, kuid kohe-kohe on kolimas Brüsseli. Ruttu pakkisime kohvrid, sest hiljem ei pruugi meid keegi seal enam võõrustada, ja lendasimegi Bordeaux`i.

Kohale jõudsime õhtul ja peale väsitavat reisupäeva suundusime jalamaid lähimasse bistroosse keha kinnitama. Koht oli huvitav, kuna menüüs oli täpselt neli rooga – veis, part, lõhe ja siga. Meie valisimegi neist esimesed kolm. Aga tervituseks limpsasime klaasi kir`i – mustsõstralikööri valge veiniga.

20150321_214305_a

Ja siis saabusidki söögid – omapära sellel kohal oli ka see, et kõigi kolme (arvatavasti nelja) roa juurde käis üks ja sama kaste – mis, oli muuseas väga maitsev.

Pildil siis parempoolne suurem tükk on pardifilee ja vasakpoolne on meedium veis. Omapäraks oli veel ka see, et pomme frites saab juurde küsida nii palju kui kulub. Lisaks serveeriti kausiga ka rooma salati, mis oli piserdatud oliiviõliga.

Ja see koht oli populaarne – kõik lauad olid täis!

20150321_214411

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: